Ny viden

I forgårs startede jeg på et nyt job på en fabrik. Jeg er rigtig glad for jobbet, for det er nemlig lige mig. Og mine kolleger er simpelthen så søde, så det er bare dejligt. Jeg håber virkelig, at jeg kan blive i det her job meget længe. Det er dog også krævende at starte på et nyt arbejde, for der er rigtig meget ny viden, som jeg skal tilegne mig. Det er nu rart nok, for jeg elsker at få udfordringer.

I dag er jeg virkelig blevet udfordret, men heldigvis hjalp min kollega Bent mig. Han har arbejdet på fabrikken i mange år, og han er virkelig garvet inden for faget og han har virkelig styr på alle ting i forhold til de maskiner, som vi bruger i vores arbejde. I morges da jeg mødte på arbejde, fortalte Bent mig, at der var en temperaturmåler i en af vores maskiner, som var stået af. Derfor skulle vi undersøge, om vi kunne købe noget nyt måleudstyr, og hvor vi kunne få det hurtigst og til den bedste pris.

Ny viden

Efter frokost

Efter en god frokost i vores dejlige kantine satte vi os derfor sammen inde på kontoret. Bent viste mig hjemmesiden tech.dk, hvor han altid plejede at bestille fra, når der manglede noget til maskinerne. Selvom Bent er meget vidende, så forklarede han mig, at han en gang imellem havde brug for god rådgivning, og så var tech det rette sted. Andre steder var det nemlig ikke altid, at han kunne få en god vejledning, når han skulle købe nogle ting, som han ikke kendte så meget til.

Ny viden

Jeg tror nu, at jeg har godt styr på det. Jeg skal selvfølgelig lige lære, hvad det er for nogle små dele, som hører til hvilke maskiner, og hvordan jeg nemmest finder ud af, hvad der hører til hvor. Men det hele skal nu nok komme, for jeg føler allerede, at jeg har lært rigtig meget. Tænk, at jeg skulle sige det. En mand på 47 år, der kaster sig ud i noget nyt. Jeg er bare sikker på, at jeg nok skal få nogle gode år her på fabrikken.

About admin