Livet foran skærmen

Livet foran skærmen

Det meste af mit liv foregår foran en computer skærm, så tænker du nok ej hvor træls, men jeg derimod elsker det. Jeg har lige siden at jeg var barn haft med computere at gøre, og jeg elsker at være rundt i computeren og lave forskellige ting og sager med computeren. Jeg har altid været teknisk stærk og dygtig, samtidig med at jeg altid også har været lærenem. Lige indenfor computer, kan man snildt sige, at jeg, da jeg jo var barn, har selvlært mig en del ting. Generelt har jeg lært en masse, og gør det stadig, over internettet. Jeg føler det super let at få svar på et problem, over internettet, og på den måde få problemet hurtigt løst, ved hjælp af egen kunnen og viden fra internettet.

Fascinationen startede tidligt

Naturligvis har jeg også altid godt kunne lide at spille computer spil. Det er noget jeg som ganske ung fik tiden til at gå med, da min storebror, som havde fået fascinationen af de drenge der var ældre end ham, lærte mig at spille forskellige computer spil. Jeg husker også tydeligt de ældre drenge der sad og spillede computerspil. Spillene handlede om alt muligt lige fra Diablo, altså djævlen, der ville overtage verdenen, og så skulle man prøve at stoppe ham og hans lakajer med hjælp fra forskellige karraktere i historien. Andre spil kunne være med rumvæsner, monstre og mennesker der kæmpede imod hinanden om forskellige resurser forskellige steder i universet, hvilket der virkelige fascinerede mig.  Nogle af disse spil fulgte med mig, imens at jeg blev ældre og ældre, og især et spil nemlig Starcraft, hvis fortsættelse blev udgivet for et eller to år siden. Jeg spiller det meget over internettet, især sammen med en masse af mine venner, så spiller vi 2 mod 2 eller 3 mod 3, og ofte imod 3 vi ikke kender. Det er skide sjovt, og det får vi brugt en masse timer på.

Gode netværk over nettet

Livet foran skærmen

Generelt synes jeg at det er en super spændende og fascinerende tid, som at vi lever i. Al teknikken og internettets fremskridt, det er lige noget for mig. Jeg kan ikke rigtig forestille mig at leve i 50’erne eller 60’erne, det ville være mærkeligt, intet internet eller mobil telefoner. Alt er nemmere idag, man kan næsten alt over internettet. Handel er en ting, som er super let at gøre over nettet idag, og jeg gør det også meget. Tit er jeg inde på lomax.dk og forsyne mig, lomax er en internetside som har alt fra kontorartikler til småkager. Jeg fandt lomax på google plus, og mange havde også anbefalet mig denne side, da jeg skulle købe nogle ting til kontoret. Google plus er også hvor at jeg har fundet mange af mine af mine nuværende kollegaer, det er rigtig rart at man nemt og hurtigt kan få det man søger igennem sådan et stærkt netværk, som google plus er. Ja alt er nemmere, og tingene bliver sikkert endnu nemmer ude i fremtiden, det arbejdes der på ved jeg.

About admin