20 kilometer i snestorm uden sko

Du har sikkert også hørt dem: Historierne om, hvor hårdt det var, dengang din bedstefar var barn og han hver dag blev nødt til at gå 20 kilometer i snestorm uden sko for at komme i skole. Hvor han så i øvrigt fik masser af tæsk. Jeg har lige gjort en frygtelig opdagelse: Jeg er så småt begyndt at fortælle min datter om dengang jeg var barn. Dengang der ikke var noget, der hed mobiltelefon, Netflix og hvad der ellers bliver betragtet som grundlovssikrede rettigheder i dag. Min kone smiler lidt af mig, når jeg begynder på den slags, for hun har selv hørt mig beklage mig over alle de historier, som min far og bedsteforældre har fortalt mig.

Sidde på en pind

20 kilometer i snestorm uden sko

Jeg kan godt huske, da jeg blev ansat i mit første job, da var det ikke et sted, hvor man bruge mange penge på kontorstole. Det var en træstol med hjul. Ikke særlig komfortabel. Siden er der sket mangt og meget med stole til kontoret. I dag er det jo ergonomiske kontorstole, som er i højsædet. Siden min første ansættelse er kontorstolene da også generelt blevet bedre at sidde på. I mit hjemmekontor har jeg da også valgt at få en ordentlig kontorstol. Det er faktisk både nemt og billigt, når man kan købe kontorstole online hos office-nordic. Jeg kan slet ikke se mig selv slæbe sådan en hjem fra en butik. Tag evt. selv et kig, om der er noget du kan bruge på deres hjemmeside, som du finder her.

About admin