Frida fra Horsens

 Frida Hansen, yessir det er mig! Jeg er en rigtig Horsenspige. Født der og er blevet boede i Horsens efter at jeg for 3 år siden flyttede hjemmefra. Jeg har en lejlighed ikke ret langt fra centrum, så jeg kan altid tage min cykle og møde veninderne derinde hvis jeg vil. Jeg er efterhånden blevet hele 23 år gammel, og jeg arbejder til daglig hos office nordic, der hvor de sælger kontormøbler. Hos office-nordic.dk står jeg i receptionen og styrer sælgernes kalender. Det er ret spændende og jeg er glad for mit job. Vores produkter hos office nordic er flotte, kontormøbler af en fin kvalitet, det meste sælger vi over nettet; men vi har også en del der bliver solgt igennem de sælgere hvis kalendere jeg styrer. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg ret meget af min tid på rideskolen, jeg har altid været en hestepige, og selvom jeg ikke har min egen hest, så kommer jeg meget ude på rideskolen hvor jeg passer de andre heste, og jeg rider da også på dem.  En gang imellem har jeg et vikarjob som træner for de små piger, det kan jeg enormt godt lide, de er så søde de små heste piger når de kommer og skal til at lære at ride.

Når vi tager en ordentlig tur er det i Århus

Mine veninder og jeg går gerne i byen, noget skal tiden jo gå med, og vi vil alle gerne kigge på fyre og danse. Det er helt ok at gå i byen her i Horsens, specielt når de store koncerter er her, så er byen jo kæmpestor og nattelivet virkelig godt! Ellers kan vi finde på at tage turen til Århus, der er ikke så  langt og når vi tager toget frem og tilbage så er det både sikkert, billigt og nemt. Vi keder os skam ikke selvom Horsens er en by i provinsen. Jeg kan godt lide at bo her, der er mange forskellige tilbud til os unge, og hvis jeg alligevel keder mig ja så har jeg Århus som et godt alternativ, og det er jeg meget glad for.

 

 

Frida fra Horsens

 

About admin