Så er det tid til bryllupper

Det er efterhånden en fast rutine. I marts og april kommer der invitationer og i juni og et par måneder frem står den på bryllupper. Det er en fantastisk ting hvert år. Bryllupper er noget af det mest positive, der er glade mennesker, god mad og fantastisk stemning.

Hvis du står overfor at skulle holde bryllup, så er her et par gode tips til jer begge.

Inviter de gæster i har lyst til

Med nutidens familier med flere forældre, papsøskende og skilsmisser, så kan invitationer og gæsteliste godt blive en udfordring. Vores opfordring herfra er at I kun inviterer dem i har lyst til at se på jeres store dag. Hvis der opstår dårlig stemning, så er det rigtig ærgeligt. Så stå fast og inviter dem i har lyst til så i sikrer den bedste dag. Som kreativ inspiration kan Dronning Magrethes gæsteliste ses her, den er dog nok ikke så begrænset endda.

Hold brylluppet i jeres stil

Igen skal i holde fast i jer selv og hvad i gerne vil. I skal ikke bekymre jer om traditioner og forventninger. Vil i gerne giftes i skoven og holde festen med snobrød over bål, så gør det. Og ønsker i at det bliver en kæmpe fest i fuld galla, så er det bare om at spare sammen og så holde jeres brag af en fest. Når festen skal arrangeres i den helt store stil, så kommer der mange udgifter til fx brudekørsel, reception, stor kjole og overnatning bagefter.

Spis og drik rigeligt

Til flere bryllupper har vi desværre oplevet at brud eller gom ikke fik nok væske eller mad i løbet af dagen. Det er en lang dag med nerver på, og specielt i tiden fra afgang til kirken og til før der er aftensmad er der lang tid. Så husk at have lidt mad med til bryllupsbilen efter kirken, og sørg for at drikke nok vand. På den måde sikrer i at i begge er på toppen hele dagen. På den måde får i den bedste dag i kan ønske jer. I kan fx lave en skovturskurv, som måske også kan blive en kreativ del af bryllupsbillederne. Man kan købe flotte kurve med mad som steder som dette, men I kan også selv lave en lille anretning med de ting i bedst kan lide.

About admin